söndag 1 november 2009

Söndagssysslor!

Tvätta, handla, laga mat, diska, dammsuga, träna hundarna och sedan avkoppling!
Ja så ser denna söndagen ut på ett ungefär.
Jag har kommit förbi de två första och har alltså lite kvar innan man kan placera aktern i stickhörnan.

I går mötte Lund Giants U16-lag Jonas "gamla" lag - dvs Frosta.
Han var rejält taggad att visa vad han gick för.
Det slutade med storvinst för Lund 9-2 och Jonas fick 43 skott på sig och släppte alltså bara in 2! Snacka om att må bra efter den matchen!
Det trista var att ingen av hans gamla kompisar som han spelat med sedan han var 6 år gammal (nu är han 15) ens kunde säga hej till honom, varken innan eller efter matchen!
Han sa att han försökt hälsa på dem när de kom ut på isen, men de hade bara nonchalerat honom. Det kanske bara var för att psyka honom, vem vet - trist i alla fall!
Jag stod i kiosken och pratade med en del av föräldrarna, men en del kunde inte ens hälsa på mig!
Anledningen att vi bytte klubb var för att han skulle få spela fler matcher. I det gamla laget var där 4 målvakter och Jonas fick spela 5 matcher på hela förra säsongen.
Hur kul är det att träna 3-4 ggr/veckan och sedan inte få spela match?
Nu får han i alla fall spela och trivs med de nya lagkamraterna.
Nä, nu är det nog dags att ta fram dammsugaren!

2 kommentarer:

Annika sa...

Hej lilla gumman! Nu ska jag försöka komma igång me min blogg igen...och passar på att läsa "ikapp" lite i bloggar jag följer! Hoppas allt är bra me dig - vi har ju haft en del kontakt på FB och så är vi ju bondegrannar dessutom :P

Nu tar jag nya tag och lägger allt annat bakom mig, har jag tänkt...det är förmodligen inte lika enkelt som det låter...men jag ska försöka!!

Kramar till dig! Annika

Stina sa...

Hej Ingrid! Ugglan är en kombo av mönster jag har i en bok och lite eget påhitt. Egentligen virkar man bara en avlång korv och byter garn till det lurviga längst upp. Sen virkar man två vingar och syr på. Lycka till! Ser fram emot att se resultat.