fredag 6 juni 2008

Hemligt paket!!!!!!!!!!

Tänk - jag har redan fått mitt första hemlis4-paket! Det är till att vara på "hugget"!
Snacka om jag blev glad!!! Jättefint melerat ullgarn i klara, härliga färger och ett rosa mysigt pälsgarn! Min hemlis var lite orolig att jag skulle bli besviken på storleken av paketet (hon tänkte nämligen skicka många små i stället) - men du min Hemlis-kompis - oroa dig inte - jag är supernöjd! Det är ju rena julafton! Den lilla påsen med "Pagoda" får du gärna förklara för mig vad det är - jag är inte så insatt - det är säkert väldigt fint , men inget jag testat tidigare!
Du undrar vad jag tycker mest om att sticka - och jag måste nog svara koftor! Men det tar ju lite tid och en hel del garn. (Fast just nu stickar jag en i mohair och till den räcker det med 150g) Annars är jag glad för att sticka mössor - det går snabbt och man kan variera i oändlighet!
Sjalar har jag gjort några och tycker det är kul också.
Eftersom vi bor på landet och det blir kallt på golvet (på vintern alltså!) går jag ofta i "tjocksockor" eller någon slags tofflor, har kollat på några man stickar och sedan tovar i tvättmaskin, men inte kommit till skott! Är frusen om fötterna och går väldigt sällan barfota!
Hoppas detta hjälper dig lite! Många kramar till dig min hemliga vän!
Får jag presentera - Cazzan - 14 månader! Han har nu bott hos oss ca 1 månad och fungerar jättebra med våra andra 2 huskies. Han har inte haft det dåligt tidigare och är absolut ingen problemhund, men p.g.a ändrade arbetsförhållande o.dyl. så kunde han inte bo kvar hos sina gamla ägare. Han är jättegullig och kelen, och som de flesta hundar i den åldern - busig!!! Ett riktigt energiknippe! Tyvärr är det för varmt för att testa hur han går i spann just nu, men har fixat en dragsele till honom idag!En av mina arbetskamrater fick en dotter för ett par veckor sedan, och då måste man ju passa på och sticka något litet, gulligt! Det är ju inte så ofta man får chansen! Jag hoppas att den passade! Nu ska jag förpassa mig till stickhörnan, med lite gott tilltugg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej! Vad roligt att du gillade paketet, har sett att vi har en hel del likheter i tycke enligt svaren:)
Jo pagodan är sk evighetste:) Du kan använda det flera gånger, du stoppar kulan i hett vatten (jag rekommenderar en bred kopp, för det händer lite skojigheter med den;) )
Går att använda ett par gånger till även efter "blommning".

>Vilken fin hund förresten

Anonym sa...

hoppas att din helg blir fin hemlis, håll utkik i brevlådan efter något mot dina kalla fötter. det där koftmönstret (mohair) var hittar man det.