onsdag 25 juni 2008

Hemlispaket och mycket jobb!

Ja, tillbaka i Skåne efter turen i Dalarna!
Innan jag åkte hann jag precis få ett hemlispaket till! Stickade mystofflor, garn, pärlor och choklad. Har inte hunnit tömma kameran på foton, den tycks käka batterier, så det kommer senare! Tusen tack min kära hemlisvän!
I Furudal var det blandat väder och mycket ishockey. Vi körde ner till Insjön en dag och hälsade på hos Kerstin och Lasse på Heidiburghs kennel där bl.a. Cazzans pappa bor. Det var jättetrevligt! Härliga personer och fina hundar! Tack för att vi fick komma och besöka er!
Är man i Insjön måste man (enl. min man) besöka Clas Ohlsson! Det blev inte billigt!
Efter hemkomsten var det rätt in i hetluften på jobb igen. Mycket att göra, folk på semester och månadsavslut på fredag!
Vad ligger då och väntar på mig när jag kom hem igår? Jo, ett hemlispaket igen!!!!!!!
Min hemlis ska flytta och tyckte det var bättre att skicka juli-paketet lite i förväg!
Än en gång - tusen tack! Lite sorgligt i det hela - de fina ljusen hade blivit brutna. Ska se om de går att reparera eller om man kan använda dem från det brutna stället och ner. Någon som har tips? Härliga garner i precis min smak, mera choklad, rundsticka (den storleken hade jag inte- perfekt!) smaksatt grovsocker (tror jag!) jättefina knappar och en Pluto-tvål!(tror jag).
Hemlis! Rätta mig om jag har fel!!!!! Foton kommer på detta också!
Den jag skickat mitt första hemlispaket har inte skrivit i sin blogg sedan första veckan i maj!
Hon har inte ens skrivit in sina hemlissvar fast jag mailat henne och bett henne det! Hon har inte svarat på mitt mail heller så jag hoppas att det inte hänt henne något!!! Lite orolig blir man ju!
I dag kom två olika Traderaköp - en stickbok på engelska med jättefina mönster och två nystan härligt sockgarn i läckra färger! (Foton kommer)
Nä, nu tror jag att jag ska sticka några varv, får sitta uppe och vänta på att grabbarna ska hämtas. De är på Liseberg med Fritidsgården och beräknar vara hemma vid 02-tiden i natt! Och jag som går upp kl.06.00. Men min man går upp kl.05.00 så det hade ju varit ännu värre! Sova får jag göra till helgen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

hehe sockret är hemmagjort badsalt:) 2-3 tsk. tvålen är också hemmagjord. Synd med ljusen ska se om jag hinner göra nya innan flytten, tror tyvärr inte de går att laga eftersom de är av bivax.

in-knit sa...

Så fel man kan ha! Fick en gång smaksatt socker i olika färg som man hade ovanpå tårtor o.dyl. Liknade det! Hihi!
Känner genast för att ta ett bad!
Så duktig du är!! Har aldrig tänkt på att göra egen tvål eller badsalt!

Anonym sa...

hehe tur att du inte smakade på det i alla fall. Ja jag är väl lite mångpysslare ;)